Even voorstellen: Melanie de Groot (-Blaas)

Wie ben ik

Mijn naam is Melanie de Groot (-Blaas), 29 jaar en woon in Westwoud met mijn man, schildpadden en onze hond. We wandelen graag in de natuur en houden van het ‘dorpse’ leven. Ik heb altijd in de ouderenzorg gewerkt, begonnen als hulp in de huishouding, restauratief medewerkster en de laatste jaren ben ik werkzaam als psycholoog.

Waarom SPD

De SPD is een fijne en enthousiaste groep mensen met oog voor alle leeftijdscategorieën en de voor hun bijkomende strubbelingen in onze snel veranderende samenleving. Er wordt breed gekeken naar de problematiek en te nemen beslissingen en iedereen is alert op de actualiteiten en wat dat voor de inwoners van Drechterland zou betekenen.


Waar ga ik mij voor inzetten

Ik wil mijn kennis en kunde inzetten om ervoor te zorgen dat de partij en de gemeente de brede blik blijft behouden. Daarnaast is de (psychische) zorg voor al onze inwoners, jong & oud(er), een belangrijk speerpunt.

vr 25 februari 2022 08:14
Design & creatie: Mayflower Reclame