Even voorstellen: Herman Olthuis

Wie ben ik.
Ik ben Herman Olthuis, 83 jaar en woon ruim 20 jaar in Drechterland met mijn partner, kat en hond. Sinds kort leven wij in een fijne seniorenwoning, waarvan er helaas maar te weinig zijn. Ik heb een administratieve achtergrond en ben in de Randstad werkzaam
geweest. Wij fietsen en wandelen veel en daar biedt Drechterland ruimschoots de mogelijkheid voor.

Waarom SPD
Kleine lokale partij voor jong en oud met een enthousiaste club mensen die zeer alert is op het bestuurlijk gebeuren in onze gemeente en zeker op het gebied van o.a. huisvesting, verkeersveiligheid en financiƫn.

Waarvoor inzetten
Ik wil meedenken in het beleid van de SPD en mij inzetten om datgene te verwezenlijken waarvoor de partij staat, namelijk een mooie en veilige plek om in te leven en te wonen. Die partij verdient mijn ondersteuning.

di 22 februari 2022 11:48
Design & creatie: Mayflower Reclame