Veel bereikt!

“Wat maakt jullie anders?'”
Los van het verkiezingsprogramma en het team, zijn we gewoon een heel actieve partij gebleken afgelopen jaren!
Wat hebben we veel bereikt!

We zijn even gaan turven, voor een oppositiepartij hebben wij bizar veel gedaan én bereikt.
Wist u dat we meer als 50 moties, amendementen en schriftelijke vragen hebben gesteld? Wij zitten niet stil, ook niet ná de verkiezingen.

Dat maar liefst 11 moties de meerderheid hebben gehaald en uitgevoerd? Dit hadden er natuurlijk nog meer moeten zijn maar we zijn afhankelijk van het stemgedrag van andere partijen. Wist u dat wij hebben gepleit voor meer senioren- en starterswoningen bij De Overhaal in Hem? En aanpak voor eenzaamheid onder jongeren? Ondersteuning mantelzorgers ? Helaas stemden andere partijen tegen, terwijl ze dit in verkiezingstijd wél belangrijk vinden. Wij zijn betrouwbaar, op ons kunt u ook na de verkiezingen bouwen.

Wij hebben wel o.a. bereikt dat er een (verantwoord) nieuw mooi kunstgrasveld is bij Spirit, acties voor mantelzorgwoningen, verbod plastic ballonnen, aanpak medicijnverslaving, actieplan rond tekorten WMO en Jeugdzorg, concrete acties in verbetering communicatie tussen wethouder en inwoners (Wijdenes en pannaveld Venhuizen) , geld voor energiebesparende maatregelen voor inwoners en nog veel meer! En we hebben nog veel meer ideeën voor verbeteringen in de gemeente!

Wij zitten niet stil en blijven actief in debat voor een beter Drechterland. Maak ons nog groter! Dan kunnen we nóg meer bereiken. Voor een sociaal en eerlijk Drechterland

vr 11 maart 2022 14:50
Design & creatie: Mayflower Reclame