Even voorstellen: Erik de Graaff

Mijn naam is Erik de Graaff. Sinds begin 2021 ben voorzitter van de Senioren Partij Drechterland (SPD). Ik kom oorspronkelijk uit Amsterdam en ik woon sinds begin 2019 in Hoogkarspel in een mooi huis aan de Streekweg. Het bevalt me hier goed. Hiervoor heb ik in Denemarken gewoond, 20 kilometer buiten Aalborg. Ik heb daar gewerkt als hoogleraar aan de Universiteit van Aalborg.

Na mijn opleiding als psychloog ben ik gaan werken aan de verbetering van het hoger onderwijs aan de Universiteit van Maastricht. Na mijn promotie ben ik overgestapt naar de TU Delft. Mijn wetenschappelijke carrière in het hoger technisch onderwijs heeft mij de hele wereld over gebracht. Ik heb lezingen gegeven en samengewerkt met collega’s in zes werelddelen. Ik ben bestuurslid geweest van verschillende internationale organisaties van ingenieursonderwijs. De Universiteit van Aalborg heeft mij gevraagd hun UNESCO centrum voor Problem-Based-Learning te komen versterken. Op dit moment heb ik daar nog een honoraire benoeming.

Door de coronapandemie heb ik de laatste jaren niet meer naar Denemarken kunnen gaan. Ik ben in 2016 teruggekomen naar Nederland omdat mijn vrouw ongeneselijk ziek was. Nadat zij in 2017 was overleden ben ik op zoek gegaan naar een huis zoals ik had in Denemarken, maar dichter in de buurt van een van mijn dochters. In totaal hadden wij samen vier dochters waarvan ik nu acht kleinkinderen heb. De oudste is al 17, de jongste net drie. Vier van mijn kleinkinderen wonen in Schotland. Die zie ik niet vaak. De twee jongens die in Hoorn wonen zijn nu 12 en 14,

di 22 februari 2022 12:04
Design & creatie: Mayflower Reclame