Even voorstellen: Dicky Pellegrom

Ik ben Dicky Pellegrom, geboren in 1962 in de Betuwe en al 35 jaar woonachtig in West-Friesland. Vanaf 1998 woon ik in Venhuizen en sinds 2018 in Hem. Met mijn werkervaring o.a. uit het bedrijfsleven en mijn visie hoop ik van betekenis te kunnen zijn voor de SPD. Ik heb gekozen voor deze partij, omdat zij met een luisterend oor dichtbij de kiezers wil staan en speciale aandacht heeft voor de jeugd en de senioren in onze gemeente. Wij maken ons ook zorgen over het drugs- en medicijngebruik en pleiten voor meer aandacht hiervoor en preventie.

De veiligheid van de inwoners nemen wij heel serieus en daarom willen we graag meer handhaving. Lik op stuk beleid en kijken waar preventief winst te behalen valt. Het woningtekort staat hoog op onze lijst en we willen dat de doorstroming meer op gang komt, zodat onze jongeren ook aan bod komen. Maar ook de senioren moeten kunnen doorstromen naar een veilige woonomgeving bv naar een
Knarrenhof of een kleinere levensbestendige woning. Maar dit moet wel betaalbaar zijn. Zo zijn er meer plannen t.o.v. bouwen en wonen, die we onder de aandacht willen brengen om dit betaalbaar te houden en van de grond te krijgen, zie ons verkiezingsprogramma.

De aankomende 4 jaar zal de Regionale Energiestrategie een belangrijk onderwerp worden. Een moeilijk en beladen punt, want we weten allemaal dat het anders moet.? Onze grootste zorg is hierin niet alleen het Milieu, want daar staan we volledig achter dat we alles moeten doen om dit te verbeteren. Het roer moet om, maar waar komt de rekening terecht? Is het eerlijk naar onze kiezers, terwijl zij hun nek uitsteken om bij te dragen aan een beter milieu, ze als dank daarvoor op torenhoge kosten te jagen. Daarbij rijzen bij ons de vragen, zijn er echt geen andere mogelijkheden om onze milieu doelstellingen te bereiken? Wat doen we als dit niet haalbaar en betaalbaar blijkt? Zie verder in ons verkiezingsprogramma.

Het belangrijkste vind ik dat de SPD een open karakter heeft, onafhankelijk is en zich lokale doelen stelt en daarmee denk ik dat we juist “ Het Verschil” kunnen maken t.o.v. de landelijk opererende partijen!! De SPD pleit voor sociale en rechtvaardige politiek.

Ik heb geen ideaalbeeld meer van de politiek, maar met de passie van deze mensen heb ik gemerkt, dat ik nog steeds idealen heb, ze zijn alleen concreter en haalbaar geworden. Een mooi en prettig leefklimaat voor Drechterland behouden en verbeteren waar nodig, met aandacht en zorg voor ieder die dit nodig heeft. Ik geloof dat we dit SAMEN als groep en SAMEN met onze kiezers kunnen bereiken!!

Ik hoop dat ik daar mijn steentje aan bij mag dragen….

di 22 februari 2022 12:08
Design & creatie: Mayflower Reclame